Kiezeltje babykleding en Kiestone kinderkleding voor meisjes

Kiezeltje babykleding en Kiestone kinderkleding voor meisjes is een oer Hollands fabricaat. Het is begonnen aan de keuken tafel van Lisette van Hasseloo waar zij jurkjes voor haar dochter aan het maken was.  Door de jaren heen is dit uitgebreid naar een super gave meiden collectie van klein tot groot. De handtekening van Kiezeltje is duidelijk af te lezen op ieder item van dit meiden kinderkleding merk. Mooie stoffen, de juiste fournituren zoals een mooie afwerk bies, bedeltje als icoon en mooie linten als aanrijgkoord zijn nauwkeurig uitgezocht. Zo krijgt ieder item zijn speciale aandacht.

Kiezeltje Babykleding

De babykleding lijn van Kiezeltje is verkrijgbaar vanaf maat 68 t/m 98. Ieder seizoen worden er verschillende kleurthema’s gecreëerd. Onderling zijn deze met elkaar te combineren. Bij ieder jurkje of rokje is wel een bij passende legging verkrijgbaar. Zo is het setje al snel te dragen in het seizoen. Unieke modellen van jurk tot longsleeve, van broek tot jas ieder kledingstuk is typisch Kiezeltje.  Door de juiste materiaal keuze is het zeer comfortabel te dragen voor de kleintjes onder ons.

Kiestone Kinderkleding

De meisje kinderkleding lijn van Kiestone is verkrijgbaar vanaf de combinatie maat 98/104 t/m 158/164. Deze collectie heeft een stoerder uiterlijk vergeleken met de babykleding lijn van Kiezeltje. Hier word rekening gehouden met leeftijds-cattagorie dat het niet te opvallend moet zijn maar wel stoer en draagbaar en uiteraard volgens de laatste trends. Kiestone is er in de jaren later bij gekomen en wat we nu zelfs bekend kunnen maken is dat er een tienerlijn bij komt. Met de maten xs – s – m wordt de collectie uitgebreid. Dus voor de jonge pubers is er een nieuwe kleding lijn op komst.

Kiezeltje en/of Kiestone online bestellen.

Op onze webshop www.onlinekinderkledingkopen.nl kun je makkelijk Kiezeltje of Kiestone shoppen. Vanuit uw luie stoel kunt u struinen tussen de vrolijke prints en kekke modellen van jurk, jas, rok, legging, trui tot top. Heeft u advies nodig of komt u er niet aan uit??? Schroom niet  en start een live chat met ons, wij zullen u zsm het juiste advies geven. Belt u liever? Dat kan ook op telefoonnummer 076-5649678 van maandag t/m vrijdag tussen 10.00uur en 17.00

Kiezeltje en/of Kiestone in de sale.

Op onze webshop kunt u ook items van Kiezeltje en Kiestone vinden die in de sale zijn. Deze items zijn van eerder collecties die in de uitverkoop zijn gegaan. Wie weet zit er nog een tof item voor je tussen kijk hier: SALE