Done by Deer

Dit fantastische Deens bedrijf “Done by Deer” bestaat sinds 2014.  Een “echt” op Baby en kinder gericht, (Zoals ze zelf zeggen:  Meet, Eat en Sleep) accessoires bedrijf. Sinds twee jaar ontwerpen ze moderne lifestyleproducten voor gezinnen met baby’s en peuters. Door geweldig ontwerp, innovatie en een gedurfd gebruik van hedendaagse kleuren te combineren om elk item uitstekend te maken. Ze combineren modern Scandinavisch design met functies die leuk en speels zijn voor kinderen. Al deze producten zijn intern zelf ontwikkeld en voldoen aan de strenge Europese veiligheidsnormen. 

Levensfase

Bij ieder item hebben ze vermeld voor welke levensfase het geschikt is. Zoals vastpakken, horen, zien en ontdekken. Alle items zijn volgens Europese veiligheidsnormen gekeurd en dat geeft een gerust gevoel. Echter is het altijd de verantwoordelijkheid van de ouder/verzorger dat het in de gate gehouden word als het kind er mee speelt. Vanaf 3 maanden hebben ze al de eerste verantwoorde speeltjes. Denk aan de bijtring, knisperboek, drinkbeker en de slab.

Eigentijds

Door de simpele designs en kleur gebruik heeft Done by Deer een rustige uitstraling. De eigentijdse look is helemaal van nu. Aangezien het kleur gebruik voor de babykamers en wandelwagens meestal in de pastel tinten gekozen worden, past dit leuke baby/kinderaccessoires merk er helemaal top bij. Ook erg leuk om cadeau te krijgen of te geven.

Online te bestellen

Op onze webshop kunt in 1 overzicht alle artikelen van Done by Deer bekijken die wij verkopen. U kunt bij ieder artikel lezen waar het product voor dient en voor welke leeftijdsgroep het is. Makkelijk online te bestellen op onze site OnlineKinderkledingKopen.nl en evt kunnen wij dit voor je inpakken als cadeau, als dit gewenst is. Graag helpen we je bij het maken van een keuze dmv live chat of evt telefonisch op 076-5649678.