Nieuwe voorjaar/zomer collectie

De winkels hangen nu vol met nieuwe voorjaar/zomer collectie. Frisse kleuren voeren de toon. Voor de kinderen is er ook weer gedacht aan felle kleuren en toffe prints. Gave jogging broeken en shorts met een leuke print en een een bijpassend t-shirt of vest is niet weg te denken. Of dat mooie zomer strandjurkje waarmee je heerlijk kunt flaneren over de boulevard. De collecties zijn leuk te mixen en te matchen, stoer met klassiek en poeder tinten met neon accenten.

Nieuwe collectie Babykleding

De nieuwe babykleding lijn is deze zomer weer zo zoet afgewerkt. Denk zoal aan een mooie broderie randje, het glitter steentje wat mooi sprankelt in de zon en het kleine luierbroekje dat de luier doet verbergen.  Uiteraard zijn er voor ademende stoffen gekozen zoals katoen en linnen.

Meisjeskleding

Voor de meiden is er weer gedacht aan de zwier en zwaai rokken en de stoere korte shorts. De jogging materialen zijn niet meer weg te denken uit het straat beeld. Ook zeker niet bij de meiden. De keuze tussen een spijkerbroek of jogjeans is snel gemaakt. Nu deze zomer collectie is er volop keuze uit jogpants die stoer te combineren zijn met een t-shirt of singlet.

Jongenskleding

De nieuwe voorjaar / zomer collectie voor  jongens is vooral “Comfort” met een hoofdletter C. Heerlijke sweat materialen en comfortabele t-shirts. Heerlijk om in te ravotten. Door de stoere prints en opdrukken heeft je zomer set al gelijk een frisse uitstraling.

Online bestellen

Online bestellen op onze webshop OnlineKinderkledingKopen.nl kunt u op uw gemak struinen tussen de frisse kleurtjes en zomerse prints. Heeft u een vraag of twijfelt u? Schroom niet en start een live chat met ons, wij zullen u zsm het juiste advies geven. Belt u liever? Dat kan ook op telefoonnummer 076-5649678 van maandag t/m vrijdag tussen 10.00uur en 17.00uur.