TYGO & vito jongenskleding

TYGO & vito jongenskleding is een merk dat sinds 2017 op de markt is. Een Nederlands label dat voor stoere jongens is ontworpen. Een hele gave collectie alleen voor jongens. Uit het oogpunt van jongens is het kinderkleding merk ontworpen. Stoer, gave prints, uitgewerkte stretch jeans en comfortabele jogging pants. Deze jongenskleding is te verkrijgen vanaf maat 92 t/m 146-152. Ieder seizoen heeft een nieuw thema, bijv piloten en vliegtuigen of Palmbomen en jungle. Onderling zijn alle items met elkaar te combineren. Ideaal om s’morgens zonder gestress een goed setje uit de kast te trekken 😉

TYGO & vito kenmerken

Het kinderkleding merk heeft echt zijn eigen handtekening. Op ieder item vind jee gaaf fel gekleurd embleem terug met daarop het merk TYGO & vito gemeld. De prijs en kwaliteit verhouding is aan elkaar gewaagd. Mooie materialen, altijd wel met elasthan verwerkt voor een fijne pasvorm. Over het algemeen is de pasvorm smal. Dwz smalle skinny jeans en T-shirts met een smalle snit.

TYGO & vito jeans

Het jongens merk heeft zich hel erg sterk op de markt gezet met zijn mooie jeans en de juiste prijs kwaliteit verhouding. Mooie elastische stoffen en juiste pasvorm kenmerkt TYGO & vito. Het optimale draag/speel comfort staat hoog aangeschreven op het lijstje van de ontwerper.

TYGO & vito bestellen of passen?

Ken je de pasvorm van dit kinderkleding merk nog niet bij jouw zoontje? Bestel online op onze webshop jouw gaafste item en pas het op je gemak thuis. Heeft u vragen, kunt u ons altijd bellen, mailen of live chatten, wij zullen u vriendelijk te woord staan. De pasvorm niet naar wens? U kunt makkelijk uw bestelling geheel GRATIS retour sturen. Of je komt langs in één van onze stenen winkels in Breda of Etten Leur.

TYGO & vito sale

Ieder seizoen blijven er enkele maten over zodra de nieuwe collectie weer binnen komt. Deze afgeprijsde artikelen hebben wij op onze sale pagina verzameld en kunt u de gaafste items met een leuke sale prijs bestellen. Wees er snel bij want op is op.