GYMP BABYKLEDING

Gymp babykleding is het aller schattigste Belgische babykleding merk dat je maar kunt vinden. Klassiek, mooie fijne materialen, mooie afwerking en een super cute uitstraling. Gymp babykleding is er zowel voor jongens, meisjes en unisex. Gymp is er in verschillende maatgroepen, je hebt de preminimes, kids casual kids en kids party en communie lijn. Wij verkopen de preminimes lijn vanaf maat 50 t/m 74. Alle babykleding is voorzien van drukkers of knoopjes voor een comfortabele pasvorm en handig aan en uit te kleden van uw baby. Ieder seizoen zijn er verschillende kleur thema’s. Ieder thema heeft bijpassende accessoires zoals leggings, maillots, mutsjes, slofjes en haarbanden. Juist leuk om de hele set af te stijlen.

 

GYMP oorsprong

Het baby- en kinderkledingmerk Gymp is van oorsprong in de jaren ’60 begonnen met grootmoeders borduurbedrijfje wat gespecialiseerd was in wieg- en bedgarnituren.  Daarna hebben de 4 kinderen ( Geert, Yo, Marianne en Pol ) het tot een waar confectie bedrijf  weten om te zetten. Door eert een babykleding lijn op te zetten en zich daarna uitbreiden tot een kids casual en kids party lijn. Het baby en kinderkledingmerk Gymp is dus gespecialiseerd in details.

Gymp online kopen

Je kunt op onze webshop OnlineKinderkledingKopen.nl de gehele collectie van Gymp bekijken. Selecteer de juiste maat en u ziet wat er op voorraad is in uw gewenste maat. Twijfelt u qua maat dan hebben wij een ezelsbruggetje; de lengte van uw kindje is de maat van uw baby,  dus bijv. is uw baby 50cm lang bij  de geboorte dan heeft hij maat 50. Door de vele bezoeken aan het consultatie bureau word uw kind opgemeten en bent u steeds op de hoogte van de maat.