LCEE jongenskleding

LCEE jongenskleding word ontworpen in Nederlands en is uitsluitend alleen voor  jongens. De jongenskleding collectie bestaat uit een newborn, baby en kinder lijn. Het uiterlijk van dit jongens kinderkleding merk is een tikkeltje klassiek met sportieve elementen. Het jongensmerk is een broertje van de Le Chic meisjes kinderkleding lijn. Ieder seizoen is er de keuze uit 2 kleur thema’s, deze zijn onderling goed te combineren. Je kunt kiezen voor de klassieke stijl of de sportieve kant. Uiteraard hebben ze de goede comfort en de juiste materialen voorop gesteld. De broeken hebben alle een extra elastische band die je zelf op maat kunt stellen. Bij het kinderkleding merk LCEE staan overhemden, gilets, polo’s en pantalons boven aan het lijstje. Een mooie klassieke stijl. In het zomer seizoen zijn er heerlijke korte sweatpants en bermuda’s in de collectie.

LCEE babykleding lijn voor jongens

Deze babykleding lijn is te verkrijgen vanaf maat 50 t/m 68. Ieder seizoen een eigen thema en kleurstelling. Al snel kom je uit op de kleur blauw, maar altijd met een handtekening van het babykleding merk LCEE.

LCEE voor Peuters en kids

Tussen deze 2 collecties is onderscheid gemaakt. De peuter lijn loopt bij ons vanaf 74 t/m 92 en de kids lijn van 98 t/m 152. Dus kleine broer en grote broer kunnen hetzelfde aan qua kleur en combinatie. Altijd leuk voor een bruiloft, feest of jubileum. Het merk valt wat kleiner uit qua pasvorm, dus bij twijfel adviseren wij om voor de grotere maat te kiezen.

LCEE online bestellen

U kunt op onze webshop makkelijk uw bestelling plaatsen. U kunt in 1 oogopslag de gehele collectie bekijken als u in de merkenpagina op merk “LCEE” klikt. Als u liever komt passen in een van onze stenen winkels bent u van harte welkom in Breda Ginneken of Etten Leur Noord.