Retour kinderkleding

Retour Denim de Lux is de volledige naam van het gave Nederlandse Fabricaat. Het kinderkledingmerk is begonnen met een uitgebreide jeans collectie. Door de jaren heen is het steeds groter geworden met een uitbreiding van gave tops, blouses, vesten, jurken en jassen. Retour kinderkleding heeft de maatvoering vanaf maat 92 tot 176 voor jongens en meisjes. Bij ieder item is rekening gehouden dat het draagcomfort op nummer 1 staat. Er zijn elastische aanrijg koorden in de jeansbroek verwerkt,  zodat je deze mooi op maat kunt maken. Het kinderkleding merk heeft ook een zeer stoer uiterlijk, dus een gave jeans met een stoere hoodie is het gezicht van Retour Denim de Lux.

Retour Denim de Lux

Wij verkopen dit merk online op onze webshop OnlinineKinderkledingKopen.nl en in onze winkels in Breda en Etten Leur vanaf maat 92 t/m 164. Onder de knop “MERKEN” kunt u makkelijk de gehele collectie zien die wij in ons assortiment hebben.  In Breda zijn wij gevestigd in de wijk het Ginneken en in Etten Leur noord. Of u nou via onze webshop of in één van onze winkels wilt kopen, wij zullen u graag te woord staan om u te adviseren en de leukste combinaties te creëren.

 

Retour uitverkoop

Op onze webshop en in de winkels vind u een leuke items met zeer aantrekkelijke, afgeprijsde artikelen van Retour Denim de Lux. Dit is collectie van eerdere seizoenen. Deze items zijn allemaal stuk voor stuk super gaaf. Mocht u het artikel bestellen via onze webshop, dan is ons streven om deze bestelling de volgende werkdag bij in huis te hebben.  Is de maat niet goed of valt het artikel tegen dan kunt het altijd GRATIS terug sturen. U kunt hiervoor een “Retour aanmelden” formulier invullen en wij zullen u een Retour zegel toesturen.