Kiezeltje babykleding en kinderkleding

Kiezeltje babykleding en Kiezeltje kinderkleding is een Nederlands merk dat uitsluitend word ontworpen voor meisjes. Het kinderkleding merk heeft verschillende maat groepen. Er is een baby lijn met babykleding vanaf maat 68 t/m 98 gaat,  een kinderkleding lijn van vanaf maat 98-104 t/m 134-140 en een tiener lijn dat te bestellen is vanaf 110-116 t/m 158-164. De tiener lijn heeft de naam Kiestone. Deze lijn heeft wat neutralere kleuren en is ingespeeld wat de tieners nu hip vinden. Zoals patches, kanten randjes en franjes. Voor de baby’s en kinderen zijn de kledingstukken nog altijd  met vrolijke kleuren, prints en afwerkingen.

Kiezeltje en Kiestone

In onze collectie hebben wij Kiezeltje en Kiestone opgenomen deze zijn ook online in onze webwinkel verkrijgbaar. Dus vanaf maat 68 t/m 164 kunt u bij ons terecht.  Wij vinden dat dit kinderkleding merk exclusief is en een goede uitstraling heeft voor de hippe meiden. De combinaties zijn alle onderling makkelijk te mixen en te matchen. Er zijn altijd bijpassende leggings en basis shirts in de juiste kleur te verkrijgen. Dus de set kan helemaal compleet geleverd worden. Wauw wat zal uw kind stralen als ze in haar mooiste jurk flaneert met die grote glimlach op haar gezicht.

 

Kiezeltje en Kiestone Sale

Op onze webshop hebben wij onder de knop “Sale” ook kinderkleding items van het merk Kiezeltje en Kiestone in de aanbieding voor een leuke uitverkoopprijs. Deze artikelen zijn  van een eerdere collectie.  Ook in één van onze winkels in Breda of Etten Leur kunt u terecht voor uitverkoop  artikelen van dit kinderkleding merk. Wij zullen u altijd het juiste advies geven om een mooie kledingset bij elkaar uit te zoeken van het super toffe merk. Wilt u liever een vraag stellen via deze site dan nodigen wij u uit om de live Chat functie te gebruiken, zo heeft u direct antwoord op uw vraag.