Petit Bateau babykleding

Petit Bateau is een newborn baby en kinderkleding merk dat al jaren een bekend staat om zijn degelijkheid, continuïteit en goede kwaliteit. Na al die jaren ervaring hebben zei zich uit kunnen breiden tot een wereldwijd internationaal bedrijf. De collectie is al vanaf maat 44 beschikbaar. De collectie heeft zich enorm uitgebreid in al die jaren, van romper tot dames trui en alles wat daar tussen valt. De naam verklapt al dat het om een Frans bedrijf gaat, wat al sinds 1918 zich bezig houd streven naar de juiste kwaliteit en pasvorm op ondergoed en kleding gebied.

Petit Bateau Newborn

Door de jaren heen is er een prachtig mooi newborn lijn ontwikkeld waar ook ingespeeld word op de prematuur babytjes. Deze newborn lijn hebben wij opgenomen in ons assortiment. Doordat de productie gebruik maakt van de juiste materialen blijft de kleur en pasvorm lang mooi. Je hebt rompertjes, box pakjes, vestjes, mutsjes en nog veel meer. Je kunt met de collectie onderling goed combineren. De maatvoering is ook Frans en dat betekend, vergeleken met de Nederlandse maatvoering, dat het merk Petit Bateau wat kleiner valt. Dus bij twijfel adviseren wij voor de maat groter te kiezen.

Petit Bateau bestellen

Op onze site kunt u het merk Petit Bateau overzichtelijk bestellen. De nieuwste collectie van Petit Bateau babykleding shop je hier. Als u op de merkenpagina klikt ziet u in één oogopslag onze collectie van dit mooie babymerk. Mocht u vragen hebben kunt u ons altijd bellen, mailen of live chatten. Wij helpen u graag verder.  U kunt evt ook één van onze stenen winkels bezoeken in Breda Ginneken of Etten Leur Noord. Wij heten u daar van harte welkom.